Ingrediente 

  • 2 morcovi
  • un fir de praz
  • o ceapă
  • 2 ardei grași verzi
  • 4 bucăți pește alb
  • 2 linguri ulei
  • 125 ml vin alb
  • 2 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper
  1. Se spală bucățile de pește și se șterg apoi cu un prosop absorbant de bucătărie.
  2.  În ulei încins se rumenește peștele și apoi se scoate. În același ulei se pun prazul tăiat rondele, ceapa și ardeii tăiate mărunt și se lasă 2 minute. Se adaugă morcovii tăiați.
  3.  Se toarnă vinul, se completează cu apă și se lasă la fiert 20 de minute. Apoi se adaugă pasta de roșii desfăcută cu puțină apă, sare și piper.
  4. Se lasă 5 minute la fiert, se pune și peștele și se mai lasă 10 minute la fiert.

Sursa foto: Shutterstock