Tocană cu carne și cârnați

Tocană cu carne și cârnați

Iar se ce re tocană la masă….Iar facem o tocană bună de te lingi pe degete! De data asta este cu carne și cârnați!

Ingrediente:

  • 300 g carne de gătit
  • 2 cârnați de casă, ușor afumați
  • 250 g mazăre
  • 2 cepe
  • 5 cartofi
  • o conservă roșii în bulion
  • verdeață, după gust
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1. În ulei se pun cepele la călit și se presară cu sare.
    2. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea și cârnații felioare. Se lasă să se rumenească ușor.
    3. Dacă mazărea nu este fiartă, se acoperă cu apă și se lasă la fiert 15 minute.
    4. Se adaugă cartofii și, când sunt aproape fierți, se pun și roșiile. Se mai lasă pe foc 15 minute. Se servește cu verdeață.

    Sursa foto:Shutterstock