Toată lumea a criticat-o pe Rihanna că s-a îngrășat, dar iată care este motivul real pentru care a luat în greutate. Secretul ei a ieșit la iveală

Toată lumea a criticat-o pe Rihanna că s-a îngrășat, dar iată care este motivul real pentru care a luat în greutate. Secretul ei a ieșit la iveală

Rihanna a refuzat să comenteze motivul pentru care s-a îngrășat așa brusc și nu s-a sfiit să-și arate trupul, chiar dacă nu mai afișează silueta care a consacrat-o. Aceasta și-a găsit din nou fericire în brațele moștenitorul  imperiului Toyota, miliardarul  Hassan Jameel, un afacerist saudit.  

Publicațiile din SUA susțin că celebra artistă nu doar că se pregătește de nuntă, dar va deveni mămică. Ceea ce a dat-o de gol a fost o apariție recentă la premiera filmului „Valerian and The City Of a Thousand Planets' din Londra. Rochia foarte decoltată i-a scos la iveală sânii, care i s-au mărit subit, iar toate indiciile arată că Rihanna este însărcinată cu copilul miliardarului. Ea s-a îngrășat 22 de kilograme, și nu i s-au mărit doar brațele și sânii, ci și burtica ei devine din ce în ce mai rotundă, sarcina părând să fie destul de avansată.

Citește și:De când a slăbit, Andreea Marin își afișează mândră silueta. Iată ce poze a pus vedeta din vacanță cu fiica ei. „Ce a crescut Violeta'!

Rihanna se pregătește de nuntă

Rihanna a ținut secretă relația cu afaceristul saudit până la sfârșitul lunii trecute, când s-a săturat să se ascundă și a fugit cu iubitul ei, ce are o avere de 1.5 miliarde de dolari, într-o vacanță în Spania. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de intime și par foarte îndrăgostiți. După relația cu Chris Brown, care a bătut-o cu bestialitate înainte de premiile Grammy in 2009, pe vremea când formau un cuplu, ea nu a reușit să-și mai refacă viața sentimentală până acum, iar acum Rihanna este mai fericită ca oricând.

 

Citește și: