Toată lumea i-a citit cărțile, dar puțini știu cum arată. Sandra Brown spectaculoasă la 72 de ani

Toată lumea i-a citit cărțile, dar puțini știu cum arată. Sandra Brown spectaculoasă la 72 de ani

Sandra Brown este una dintre cele mai de succes autoare de cărți de dragoste din lume. Milioane de femei i-au citit romanele, însă nu multă lume știe cine este. La 72 de ani, ea a publicat până în prezent  aproape 70 de romane.

 

Celebra autoare pe numele complet Sandra Lynn Brown este o scriitoare americană  de bestseller-uri și romane de dragoste și de suspans, iar cărțile ei au făcut furori și în România.

Sandra s-a născut în Waco, Texas,  și a început să să scrie din anul 1981, mărturisind că totul a început din joacă după ce soțul ei a provocat-o să facă acest lucru. S-a făcut remarcată în scurt timp, iar romanele ei au început să fie un adevărat succes. De atunci a publicat circa 70 de romane, multe dintre ele ajungând în topul New York Times bestsellers. Romanul ei Mătase franceză a fost ecranizat într-un film lansat în 1994, în care au jucat  Susan Lucci, Shari Belafonte și Lee Horsley.

În ciuda faptului că pe 12 martie a împlinit 72 de ani, Sandra continuă să scrieși să publice cărți de succes și acum, diversificându-și pe parcursul timpului stilul literar și încântându-și fanii cu thrillere pline de acțiune și suspans. Cea mai recentă carte a ei este Outfox, care a fost publicată anul trecut, pe  6 august. Mai mult, celebra scriitoare arată spectaculos și nu-și arată deloc vârsta, fanii fiind șicați de cât de bine poate să arate. 

Sandra Brown a câștigat pe parcursul carierei sale numeroase premii pentru cărțile sale, printre acestea numărându-se Premiul Distinguished Achievement literar Bnai Brith, Premiul internațional Thrillermaster și Premiul scriitorilor romantici pentru întrega Americă. Ea a mai publicat cărți și sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan și Erin St. Claire.

 

Printre cele mai cunoscute cărți Focuri ascunse (1982), Texas! Lucky (1991) sau Mătase Franțuzească (1992) se găsește pe lista cu cele mai vândute cărți ale New York Times, fiind considerată una dintre cele mai bune creații ale autoarei.

Citește și: