Tiramisu la cană

tiramisu-la-cana

Am vrut să fac un tiramisu gata porționat așa că l-am pregătit în căni de ceai. Nu arată deloc rău al meu Tiramisu la cană, nu-i așa? 

Ingrediente pentru Tiramisu:

● 200 g mascarpone
● 2 ouă + un gălbenuș
● 75 g zahăr
● 10 pișcoturi
● 100 ml cafea tare răcită
● 50 ml lichior
● 2 lingurițe cacao

1. Se amestecă cele două gălbenușuri cu zahărul până se albesc. Se adaugă mascarpone și se amestecă.
2. Se bat albușurile spumă și se amestecă cu delicatețe în crema cu mascarpone.
3. Pișcoturile se trec rapid prin cafeaua amestecată cu lichior și se rup în momentul punerii în cupe sau pahare.
4. Se pune crema, apoi iar pișcot, ultimul strat trebuie să fie de cremă, peste care se presară cacao.

Te lingi pe degete dacă mănânci acest tiramsiu cu mascarpone! Încearcă-l și tu!