Ținutele lui Meghan Markle, cele mai copiate din lume. Ducesa inspiră mai multă lume decât vedetele

tinutele lui Meghan markle

Dacă până mai ieri, oamenii 'de rând' trăgeau cu ochii la vedete pentru a se inspira din cele mai noi trenduri, acestea fiind și cele care le lansau, odată cu venirea lui Meghan Markle în familia regală, lucrurile s-au schimbat. Se poate spune că trendurile lansate de ea au inspirat pe toată lumea, fără excepție.

În cel mai recent clasament international, Meghan Markle este numită cel mai bine îmbrăcată personalitate și cea care a făcut ca anumite produse vestimentare să se vândă ca pâinea caldă.

Ținute inspirate de aceasta au generat 200 de milioane de căutari pe site-urile de modă sau ale magazinelor.

Până acum, vedetele erau cele care conduceau aceste topuri. Și Kate Middleton a inspirat multe femei să meargă la cumpărături, însă nimic nu se compară cu 'efectul Meghan Markle'.

Pe de o parte, însă, să nu uităm că, înainte de a deveni soția prințului Harry și ducesă, Meghan Markle era o vedetă, statut conferit de prestația din serialul 'Suits'.

Topul este continuat de actorul Timothee Chalamet, despre care se zvonește că ar fi iubitul fiicei lui Johnny Depp și al Vanessei Paradis, de Zendaya, Bille Eillish, Cardi B,   Kyle Jenner sau Harry Styles. În top 10 nu se mai regăsește niciun alt membru al familiei regale.

Vezi și La 71 de ani, prințul Charles face asta în premieră, inspirat de Meghan Markle. Nu credeai că o să-l vezi vreodată în această postură!

Citește și: