Cântăreața a câștigat, pentru a patra oară, trofeul Artistul anului, devansându-i pe Drake, Post Malone, artistul britanic Ed Sheeran şi formaţia rock Imagine Dragons.

N-a plecat acasă cu un singur trofeu, ea câștigând încă trei premii: pentru cea mai bună artistă pop, cel mai bun turneu, cel mai bun album pop cu ”Reputation”, clasat cel mai bine vândut disc în 2017.

Vedeta în vârstă de 28 de ani a fost aplaudată la scenă deschisă și pentru ținuta aleasă, una influențată de epoca disco.

Taylor Swift a avut o tinuta inspirata de epoca discoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

O apariție a fost și Cardi B, care a energizat publicul cu hitul „I Like It”, alături de J.Balvin şi Bad Bunny. Artista a fost desemnată cea mai bună artistă hip-hop/rap.

Premiați au fost și Post Malone (cel mai bun artist pop/rock), care a schimbat de-a lungul serii trei ținute, Khalid (cel mai bun artist soul/R&B) şi vedeta muzicii country Carrie Underwood, care a primit cel de-al 13-lea premiu American Music Award din carieră.

Pe covorul roșu au defilat însă și câteva vedete cu ținute puțin spus atipice. Una chiar și-a acoperit fața cu o mască, după cum se poate vedea în galeria foto.

Vezi și Spectacol total la Primetime Emmy 2018: Cele mai bizare și cele mai creative ținute | GALERIE FOTO

Citește și: