Stilul boho-chic se pare că își va face simțită prezența și în această toamnă, reprezentând un stil relaxat, jovial, perfect pentru orice circumstanță. Designerul Luminița Staicu ne arată cum putem integra acest stil în diferite momente ale zilei. Încearcă și tu ținute boho chic pentru toamna 2019.

Citește și: Piesa momentului în moda toamnei

 

  1. Ținute boho chic pentru toamna 2019: La birou

Indiferent dacă ai o întâlnire de afaceri, o conferință sau este o simplă zi la birou, întotdeauna trebuie să arăți elegantă. Dacă îți dorești să adopți stilul bohemian în această circumstanță, atunci, pune accentul pe partea superioară a corpului. De exemplu, un indicator foarte elegant al acestui stil este reprezentat de mânecile bufante. Combină cămașa cu o pereche de pantaloni negri, simpli, și iată că ai creat o ținută perfectă boho chic pentru toamna 2019.

 

  1. Ținute boho chic pentru toamna 2019: La cafea cu prietenele

 

Pentru o întâlnire relaxată cu prietenele, alege o ținută în același ton. Cu toate acestea, ținând cont că am intrat într-un anotimp rece, culorile alese ar trebui să fie mai sobre, înclinând spre cele în nuanțe închise. În acest sens, o rochie amplă, dar casual poate fi alegerea perfectă. Accesorizează cu o pălărie într-o nuanță cafenie. acest outfit este ideal toamna aceasta.

 

 

  1. Ținute boho chic pentru toamna 2019: La o întâlnire romantică

Ultima dintre ținutele boho chic pentru toamna 2019 pe care ți le prezentăm este pentru o întâlnire romantică. Urmează să ieși în oraș alături de partenerul tău și nu știi ce anume să alegi toamna aceasta? Mizează pe eleganță și rafinament. Uită de imprimeurile florale și culorile neon. În locul lor alege materiale mai sofisticate și nuanțele tomnatice. Poți alege o bluză din sifon gofrat, dantelă aplicată pe linia decolteului adânc în V și pliuri la tiv pe față. Purtată cu o fustă amblă, de tip cloș devine o ținută potrivită unei întâlniri în doi.

 

După cum se poate observa, stilul boho chic este versatil, fiind ușor de integrat în orice tip de ținută. Alege întotdeauna piese vestimentare care ți se potrivesc și nu vei da greș! Astfel, poți combina piesele vestimentare și-ți vei crea singură ținute boho chic pentru toamna 2019.

Ținute boho chic pentru toamna 2019: Cămașă cu mâneci bufanteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:

Sursa foto: Hermosa