Tina Turner va împlini 78 de ani. Cum arată acum și ce face de când s-a retras de pe scenă

Tina Turner va împlini 78 de ani. Cum arată acum și ce face de când s-a retras de pe scenă

Tina Turner, una dintre vocile de aur, s-a retras de pe scenă și vrea să aibă parte de o bătrânețe liniștită, alături de soțul, Erwin Bach, cu 16 ani mai tânăr, cu care s-a căsătorit în mare secret, în 2013, în Elveția. Dar aceasta se pregătește de zor să-și lanseze musicalul „Tina' despre copilăria și cariera ei.

 

Tina Turner va împlini în curând 78 de ani și arată fenomenal. Cu toate acestea, artista care s-a retras definitiv de pe scenă, după turneul ei de adio care a avut loc în 2008-2009, a mărturisit într-un interviu pentru Daily Mail că a făcut acest pas pentru că nu vrea să ajungă să cânte în concerte, sprijinindu-se pe un baston. Ea susține că e posibil să mai cânte din când în când, alături de artiști din generația ei, însă nu va mai susține niciodată un concert.  „Să mă întorc înapoi la muncă într-un turneu sau așa ceva este exclus. Retragerea e retragere. Peste doi ani, voi împlini 80 de ani și nu vreau să fiu privită ca o băbuță, care apare pe scenă sprijinindu-se într-un baston. Nu am nevoie să mă întorc înapoi. S-a terminat', a declarat Tina.

Citește și: Kate Middleton, în lacrimi. Astăzi a primit cea mai tristă veste

Pregătește de zor lansarea filmului despre viața ei

Artista susține că este fericită cu viața ei de acum și este ocupată cu pregătirile pentru lansarea filmului „Tina', un musical despre viața ei, regizat de Phyllida Lloyd, care s-a ocupat și de celebrul film „Mamma Mia!', care se bucură de succes și acum, la 20 de ani de la lansare.

Musicalul va fi despre viața Tinei în Nutbush, Tennessee, dar și detalii din mariajul ei eșuat cu Ike Turner și din cariera ei de succes. Acesta va putea fi urmărit din 17 aprilie 2018 în cinematografe.

Artista a dezvăluit că ea niciodată nu s-a folosit de sex ca să se vândă sau să aibă priză la public, așa cum se întâmplă în ziua de azi, cu tinerele artiste. „Tot ce am vrut să fac a fost să-i fac pe oameni să se simtă bine. Nu am făcut niciodată mișcări sexuale  sau gesturi cu tentă sexuală pe scenă', a spus Tina.

Citește și: Fetița Amaliei Enache este cel mai plimbat copil din lume. Imagini superbe din cea mai recentă vacanța a lor

Mick Jagger și David Bowie au fost ca niște frați pentru ea

Cu toate acestea, ea a recunoscut că admiră eleganța lui Beyonce, îi place cum cântă Rihanna și felul în care arată Jennifer Lopez. „Ador cum cântă Rihanna și look-ul lui Jennfier Lopez, cu excepția posteriorului ei care este cam mare. Fetele astea sunt lidere', a spus Tina.

Artista a mai dezvăluit că s-a ținut departe de droguri și alcool și că ea a fost cea care l-a învățat pe Mick Jagger să danseze. „Mick Jagger și David Bowie au fost pentru mine ca niște frați, pe care nu i-am avut niciodată. Nu am avut relații sexuale și mă priveau ca un model pentru ei', a mai spus Tina.

Pe numele sau real Anna Mae Bullock, Tina Turner s-a nascut pe 26 noiembrie 1939, in Brownsville (Tennessee). Tatal ei lucra pe o plantatie de bumbac, iar mama ei era de origine indiana. Cantareata a trecut, de altfel, la budism in 1970. Până să fie descoperită, Tina obișnuia să cânte în biserici.

Citește și: