Tina Turner arată fabulos la 78 de ani! Cum și-a făcut apariția la lansarea filmului despre viața ei

Tina Turner arată fabulos la 78 de ani! Cum și-a făcut apariția la lansarea filmului despre viața ei

Tina Turner arată fabulos la  78 de ani. Parcă  nu a îmbătrânit nici măcar o zi de când s-a retras de pe scena. Celebra artistă a avut marți seară o apariție de senzație la teatrul Aldwych, din Londra,  la premiera filmului biografic despre viața ei,  musicalul „TINA', regizat de Phyllida Lloyd, care s-a ocupat și de celebrul film „Mamma Mia!', care se bucură de succes și acum, la 21 de ani de la lansare.

 

Legenda muzicii pop a fost însoțită de soțul ei, afaceristul  Erwin Bach (62 de ani), cu care s-a măritat, imediat după ce s-a retras de pe scenă.  Tina a uimit cu apariția ei, fiind neschimbată și într-o formă de zile mari. Ea arăta extraordinar,  în ciuda zvonurilor din ultima vreme privind starea ei de sănătate. Deși a ajuns la venerabila vârstă de 78 de ani, Turner a strălucit într-un costum din două piese negru, sacou și pantaloni, și  și-a făcut apariția pe tocuri cui, care însă i-au cam dat bătăi de cap și a fost nevoită să se sprijine pe soțul ei pentru a nu se împiedica.

Își trăiește bătrânețea în Elveția

Filmul, ce a fost lansat ieri,  spunea povestea vieții artistei din Nutbush, Tennessee, dar dezvăluie și detalii din mariajul ei eșuat cu Ike Turner și din cariera ei de succes de 60 de ani.  Numită în repetate rânduri regina RocknRoll, Tina este interpretată în filmul autobiografic de actriţa Adrienne Warren, iar soţul abuziv Ike Turner de către Kobna Holbrook-Smith.

Artista, câștigătoare  a 11 premii Grammy,  retras din lumina reflectoarelor pentru a-şi trăi bătrâneţile liniştită în Elveţia. Artista susține că este fericită cu viața ei de acum.

Artista a dezvăluit că ea niciodată nu s-a folosit de sex ca să se vândă sau să aibă priză la public, așa cum se întâmplă în ziua de azi, cu tinerele artiste. „Tot ce am vrut să fac a fost să-i fac pe oameni să se simtă bine. Nu am făcut niciodată mișcări sexuale  sau gesturi cu tentă sexuală pe scenă', a spus Tina.

Tina s-a retras definitiv de pe scenă, după turneul ei de adio care a avut loc în 2008-2009, a mărturisit într-un interviu pentru Daily Mail că a făcut acest pas pentru că nu vrea să ajungă să cânte în concerte, sprijinindu-se pe un baston. Ea susține că e posibil să mai cânte din când în când, alături de artiști din generația ei, însă nu va mai susține niciodată un concert.  „Să mă întorc înapoi la muncă într-un turneu sau așa ceva este exclus. Retragerea e retragere. Peste doi ani, voi împlini 80 de ani și nu vreau să fiu privită ca o băbuță, care apare pe scenă sprijinindu-se într-un baston. Nu am nevoie să mă întorc înapoi. S-a terminat', a declarat Tina.

Citește și: