Tina Turner a fost diagnosticată cu cancer și nimeni nu a știut. Uite cine i-a donat un rinichi

Tina Turner a fost diagnosticata cu cancer

Cu doi ani în urmă, cântăreața Tina Turner a suferit de cancer, însă vestea nu a ajuns până la presă. Informația a fost făcută publică acum, prin intermediul autobiografiei vedetei, numită 'My Love Story'.

În 1985, la circa 10 de ani de când îl părăsise pe Ike Turner, soțul care de nenumărate ori a abuzat-o, artista l-a cunoscut pe actualul soț, Erwin Bach, cu 16 ani mai tânăr. Atracția a fost reciprocă din prima clipă, destăinuie vedeta, în biografie.

A reînvățat să meargă, după un atac cerebral

Prima cerere în căsătorie a fost refuzată, dar în 2013, Tina a spus, în final, da. Numai că la 3 săptămâni de la nuntă a suferit un atac cerebral. Fără să îşi dea seama de gravitatea stării sale, a încercat să plece din cabinetul doctorului.

'Atunci am descoperit că nu mă puteam ţine pe picioare. Mi-era prea ruşine să cer ajutor. Aveam picioare şi muşchi de oţel de la dans, dar nu aveam puterea să mă ridic. Îngrozită, m-am târât până la o canapea, tot timpul gândindu-mă că nu mi-o pot imagina pe Tina Turner paralizată. M-am îndoit că aş mai fi putut purta vreodată tocuri, să nu mai vorbim despre dansat cu ele', declară artista.

Diagnostic crunt: cancer intestinal

Totuși, și-a revenit, a reînvățat să meargă și nu a rămas cu sechele. La 3 ani distanță, a trecut din nou printr-un moment critic, fiind diagnosticată cu cancer intestinal. Cel care a ajutat-o să treacă prin această cumpănă a fost soțul ei.

Din cauza efectelor secundare date de tratamentul tradiţional, Tina Turner a ales remediile homeopatice. Acest lucru a dus la înrăutăţirea stării sale, iar la scurt timp rinichii au cedat aproape complet.

'Consecinţa ignoranţei mele a ajuns să provoace o problemă de viaţă şi de moarte. În acel moment de învinovăţire, am aflat ceva minunat despre Erwin. Nu mi-a reproşat niciodată că am greşit. În schimb, a fost loial, blând şi înţelegător şi hotărât să mă ajute să trec prin asta în viaţă', mai spune vedeta.

Erwin a făcut sacrificiul suprem, donându-i un rinichi. Operația a avut loc în 2017, dar artista nu este nici acum pe deplin vindecată, pentru că organismul ei încearcă și acum să respingă organul. Cu toate acestea, Tina Turner e optimistă.

'Am trăit un mariaj groaznic care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe. Ştiu că aventura mea medicală este departe de a se încheia, dar sunt încă aici – suntem încă aici, mai apropiaţi decât ne-am fi imaginat vreodată. Privesc în urmă şi înţeleg de ce karma mea a fost aşa cum a fost. Binele a venit din rău. Şi nu am fost niciodată atât de fericită cum sunt azi', spune ea.

Foto: Hepta

Vezi și Fiul cântăreței Tina Turner s-a sinucis! S-a împușcat în cap în locuința sa

Citește și: