Timp de 14 ani a fost învinuit de părinți pentru moartea bunicului său. În cele din urmă a spus lumii întregi secretul cu care a trăit în tot acest timp

învinuit pentru moartea bunicului

Timp de 14 ani, un tânăr a fost învinuit de propriii părinți pentru pentru moartea bunicului său, mai precis pentru faptul că nu a avut grijă de el, deși era bolnav, și nu a încercat să-i salveze viața. După 14 ani de reproșuri, tânărul, ajuns acum la 28 de ani, a decis să spună lumii întregi secretul cu care a trăit în tot acest timp.

Fără a-și face publică identitatea, acesta a scris pe Internet cum au stat lucrurile. ”Bunicul meu era sătul să mai trăiască”, își începe confesiunea el, menționând că bătrânul supraviețuise poliomielitei și avea nenumărate probleme de sănătate, ”mai multe decât putea număra”.

Pur și simplu, spune el, era sătul să se mai trezească dimineața, mai cu seamă într-un pat de spital, cu un tub introdus în gât. Putea să-și încredințeze viața oricui din familie, însă moartea doar unuia dintre nepoții săi. Niciunul dintre ei, bunic și nepot, nu credea în divinitate, așa că era mai simplu.

N-a contat că nepotul nu avea mai mult de 13 – 14 ani, era singurul care putea să înțeleagă.

Întâi, i-a înmânat nepotului un document în care se specifica faptul că nu dorea să fie salvat, resuscitat, dacă avea să se afle în acea situație. Apoi, l-a chemat din nou pe băiat, într-o altă zi. Avea deja probleme mari. Nepotul a fost de față când bunicul a suferit un atac de cord masiv.

Abia peste o oră, după ce atacul trecuse, când începuse să-și piardă culoarea din obraji, a sunat la Salvare. Bunicul murise însă și fusese dorința lui să nu mai fie salvat.

Părinții au venit acasă imediat după ce medicul a constatat decesul. Au crezut că așa îl găsise și băiatul, nu și-au imaginat că bunic si nepot complotaseră, pentru ca bătrânul să plece în liniște.

Povestea băiatului a devenit viral, cei mai mulți fiind de acord cu felul în care el a procedat. Mai mult, chiar cadre medicale, care cunosc îndeaproape suferința, l-au felicitat pentru felul în care a procedat. Toți au fost de acord că băiatul a avut pe umeri o responsabilitate uriașă, una pe care nici măcar un adult nu ar trebui să o ducă. ”Ai făcut ceea ce trebuie”, i-a scris cineva, mai toți fiind în asentimentul său.

Părinții lui nici acum nu știu adevărul și probabil vor continua s-l învinovățească pentru încă mulți ani de acum înainte. Dar tânărul nu are regrete, știe că a fiost ultima dorință a bunicului său.

Foto: Arhivă/Pixabay

Vezi și A supraviețuit după ce a sărit de la etajul 6, ca să nu fie violată! Povestea incredibilă a unui fotomodel de 22 de ani

Citește și:

Loading...