Ție cum îți place să te tunzi? Coafura ta poate trăda mici secrete despre tine

Ție cum îți place să te tunzi? Coafura ta poate trăda mici secrete despre tine

Cu cât este mai sănătos, cu atât este mai frumos, iar părul trebuie îngrijit cu atenție. Nu este suficient doar să îl vopsești și să îl speli cu șampoane sofisticate. Trebuie să știi cum să te tunzi pentru ca tunsoarea să fie cât mai potrivită cu silueta și chipul tău.

Se poartă cocul tot mai des vara

Cocul din vârful capului, așa cum îl poartă balerinele, este la mare modă vara asta și atrage atenția pe stradă. Chiar dacă pare o coafură simplă și comodă, el arată de fapt că îți place să atragi atenția asupra ta și că ai o înclinație spre dramatism.

În opoziție cu el, coada de cal, ușor demodată, trădează o fire mai puțin sofisticată, mai sociabilă și mai practică.

Sentimentele și senzualitatea ta legate de modul în care te tunzi

Se spune că părul lung și ondulat este specific femeilor romantice, care pun sentimentele înaintea pasiunii.

Femeile care preferă tunsorile scurte și ușor de întreținut abordează o relație intimă cu pragmatism. Dar cele care au părul mediu și ondulat sau coafat la modă sunt mult mai pasionale și mult mai atractive pentru bărbați.

Pe de altă parte, mult mai senzuale sunt brunetele și blondele, în timp ce șatenele sau roșcatele sunt de obicei pe locul doi în preferințele bărbaților. Dar, până la urmă, acestea sunt stereotipuri. Ceea ce contează este să alegi tunsoarea care îți pune în valoare șarmul și frumusețea.

Stilul și personalitatea

Dacă îți place să îți schimbi adesea culoarea și coafura pentru a fi mereu la modă, ești o fire veselă, lispită de griji, iubitoare de noutăți, petreceri și distracții cu prietenii. Te simți bine în mulțime, vrei să fii admirată și încerci să ții pasul cu moda.

O tunsoare mai simplă și o culoare naturală a firelor de păr trădează și o fire mai liniștită, poate chiar introvertită, puțin reticentă la noutăți și cu principii mai conservatoare. Ai nevoie de prieteni și ești sociabilă, dar impui anumite bariere în jurul tău, care nu te avantajează.