Iar viața sa de zi cu zi nu contrazice deloc această afirmație, dimpotrivă. Rar vezi tătici, și atât de ocupați cum este el, dedicând atâta timp de calitate copiilor lor.

Fanii au putut vedea o mică frântură din viața sa și din relația pe care acesta o are cu fetele sale grație unei postări a actorului pe o rețea de socializare. Într-o fotografie recentă, pot fi văzuți The Rock cu una dintre fiicele sale, Jasmine, servind ceai din cești în miniatură, la o masă cu scaune opentru copii.

 

View this post on Instagram

 

?❤️ (daddy may have put a little nip of tequila in his tea, cos it’s always 5 o’clock somewhere) #icherishthesemoments #andgodblessmychair

A post shared by therock (@therock) on

The Rock arată chiar nostim în această postură: un munte de om, la propriu, plin de mușchi și tatuaje, care abia se poate ține pe un biet scăunel, ținând cu mâinile sale gigantice niște ceșcuțe cât jumătate dintr-un deget de-al său.

Chiar dacă își dă și el seama ce în ce postură nepotrivită este, asta nu-l împiedică să-i facă pe plac fiicei sale.

În afară de Jasmine, actorul (fost luptător de wrestling) mai are o fetiță de un an, Tiana, și încă una de 18 ani, Simone, cu prima sa soție. Actorul s-a căsătorit în august, în Hawaii, cu cea care îi este alături de 12 ani, Lauren Hashian.

Vezi și Avea doi copii cu ea și, în sfârșit, a luat-o de soție! Cel mai bine plătit actor din lume s-a căsătorit. Prima poză de la nuntă

Citește și: