Thalia, probleme cu poliția la New York. De ce mașina în care se afla a fost oprită de oamenii legii?

Thalia, probleme cu poliția la New York. De ce mașina în care se afla a fost oprită de oamenii legii?

Thalia face ce face și atrage atenția presei. Cântăreața și actrița mexicană, celebră pentru rolurile în telenovele precum „Sărmana Maria' sau „Marimar' a fost oprită de poliție marți seară la New York pentru viteză excesivă. Artista se grăbea la un eveniment unde trebuia să participe la o sesiune de autografe, premergător lansării celui celui mai nou album al ei.

 

Starul mexican a avut probleme cu cu poliția din New York, NYPD. Mașina în care se afla aceasta  a fost oprită de oamenii legii și trasă pe dreapta din cauză că șoferul conducea cu viteză excesivă spre Times Square, unde Thalia trebuia să participe la un eveniment. Artista a postat imediat pe Instagram toată această experiență pentru ca fanii ei care o așteptau la eveniment să știe că va întârzia dintr-un motiv obiectiv.

„Wow, polițiștii ne-au oprit fiindcă mergeam puțin prea repede. Așa că, dacă ajung mai târziu să știți că nu e vina mea. Sunt deja pe drum, totul e ok', a scris Thalia pe Instastories.

Thalia a fost găsită recent inconștientă în casă

Thalia, care a devenit celebră în anii `90 pentru rolurile din telenovele mexicane,  se afla în metropola americană pentru promovarea celui de-al 14-lea album muzical al său.  Ultimul ei single „No Me Acurdo' a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar pe Instagram are peste 12 milioane de fani.

Artista, în vârstă de 47 de ani, este căsătorită din 2000  cu fostul șef al casei de producție Sony Music, Tommy Mottola, fostul soț al Mariah Carey. Thalia și-a îngrijorat recent fanii, fiind dusă de urgență la spital, după ce a fost găsită inconștientă în casă.

 

Citește și: