Thalia împlinește 46 de ani, dar fericirea frumoasei actrițe este umbrită de un eveniment nefericit din viața ei

Thalia împlinește 46 de ani, dar fericirea frumoasei actrițe este umbrită de un eveniment nefericit din viața ei

Thalia, frumoasa cântăreață mexicană împlinește sâmbătă 46 de ani și deja a început pregătirile pentru a sărbători cum se cuvine acest eveniment. Însă, se pare că aceasta nu se poate bucura complet, fericirea ei fiind umbrită de lipsa surorii ei mai mare, Laura Zapata, cu care nu mai vorbește de ani buni.

 

Într-un video postat pe Instagram, frumoasa cântăreață apare sărbătorindu-și ziua de naștere, alături de trei din cele patru surori ale ei, Ernestina, Federica și Gabriela Sodi.„Pre-petrcere! În fiecare august sărbătorim #aniversare #fecioară #26 august #fericire #bucurie #tort”, a scris Thalia pe Instagram.  Cele patru au petrecut câteva momente foarte plăcute împreună și deși Thalia a încercat să pară fericită, aceasta e încă afectată de faptul că familia ei s-a destrămat, simțindu-i lipsa celei de-a patra surori, Laura Zapata.

Citește și: Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc. Pe ea o vezi în fiecare dimineață la TV, iar el este un artist celebru

Nu vorbește de 8 ani cu sora ei, Laura Zapata

Relația dintre ele s-a răcit din 2011 de la moartea mamei lor, Yolanda Miranda. Cele două surori nu și-au mai vorbit după ce Laura a făcut declarații scandaloase în presă despre sora ei, pe care a numit-o „o ființă umană dezgustătoare și fără suflet” , cearta celor două pornind de la un apartament al bunicii lor.

Mai mult, situația dintre ele s-a terminat definitiv după ce Zapata ar fi înscenat răpirea ei și a altei surori, Ernestina, în încercarea de a obține bani de la cântăreață și de la soțul ei, mogulul Tommy Mottola.

Cu toate acestea, soțul Thaliei încearcă să-și surprindă soția, cu momente cât mai frumoase. El i-a luat cadou o mașină nouă în valoare de 50 de mii de dolari și o răsfață în fiecare zi cu gesturi cât mai imrepsionante. Recent, el a pus pe instagram un video în care apare în timp ce gătește pentru frumoasa ei soție și invitații ei.

Citește și:

Loading...