Thalia a fost dusă de urgență la spital. Celebra cântăreața mexicană a fost găsită inconștientă în casă. Care e starea ei

Thalia a fost dusă de urgență la spital. Celebra cântăreața mexicană a fost găsită inconștientă în casă. Care e starea ei

Thalia a fost dusă de urgență la spital. Celebra cântăreața mexicană a fost găsită inconștientă în casă. Supranumită regina telenovelelor, frumoasa artistă  și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat pe o rețea de socializare că nu se simte deloc bine în ultima perioadă. Ea a fost dusă de urgență la spital, după ce a leșinat în casă. 

 

Deși se bucura de una dintre cele mai bune perioade din cariera ei de cântăreață și urmează să-și lanseze un nou album muzical „Valiente, Thalia are din nou probleme de sănătate. Aceasta a ajuns la spital după ce a fost găsită leșinată în casă, iar medicii i-au spus că tensiunea sa arterială este foarte scăzută, probabil din cauza oboselii acumulate în ultimele luni.

Thalia a trecut prin momente dramatice în urmă cu câțiva ani, când s-a confruntat cu boală Lyme, în 2008. Artista a fost diagnosticată cu această afecțiune după ce a fost mușcată de o căpușă, care purta bacteria „Borrelia Burgdorferi'. Thalia a fost nevoită atunci să se retragă din lumina reflectoarelor pentru câțiva ani, întrucât boala i-a afectat sistemul imunitar, pielea și chiar sistemul nervos.

Artista a recunoscut că se teme foarte tare să nu treacă iar prin astfel de momente și să se lupte din nou cu o boală atât de gravă.

Citește și: