Thalia este cu 22 de ani mai tânără decât soțul ei, iar acum după 18 ani de căsnicie a uimit pe toată lumea cu declarația ei

Thalia este cu 22 de ani mai tânără decât soțul ei, iar acum după 18 ani de căsnicie a uimit pe toată lumea cu declarația ei

Thalia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 22 de ani, cei doi se iubesc ca în prima zi, iar luni au sărbătorit 18 ani de când au devenit soț și soție.

 

Au doi copii minunați, iar iubirea lor pare că devine mai puternică pe zi ce trece. Actrița și cântăreața mexicană și celebrul producător muzical Tommy Mottola au uimit pe toată lumea cu mesajele lor pe rețelele de socializare, făcute chiar în ziua în care au sărbătorit 18 ani de la nunta lor. Cei doi au postat imagini de la nunta lor și și-au făcut adevărate declarații de dragoste, reușind să uimească pe toată lumea și să atragă imediat admirația tuturor pentru iubirea puternică pe care și-o poartă.

Cei doi s-au căsătorit pe 3 decembrie în 2000, la catedrala St. Patrick din New York, după ce s-au cunoscut într-un restaurant din metropola americană, dar par la fel de  îndrăgostiți ca în prima zi. Drept dovadă stau cuvintele minunate pe care și le-au transmis cei doi.

„Au trecut 18 ani de la acea noapte magică! Te iubesc,Tommy Mottola. Îți mulțumesc pentru toată dragostea ta, iubirea mea', a scris Thalia.

 


Nici Tommy nu s-a lăsat mai prejos, iar cuvintele pe care i le-a spus frumoasei lui soții, ar putea să stârnească invidia oricărei femei.

'Aniversare fericită, îngerul meu! Thalia, tu ești totul pentru mine, lumina mea, iubirea vieții mele. Acum 20 de ani, Dumnezeu m-a binecuvântat când te-am întâlnit și acum sărbătorim cea de-a 18-a aniversare. Dumnezeu să ne binecuvânteze familia și pe noi. Te iubesc până la sfârșitul timpului. Te iubesc pentru totdeauna', a scris și Tommy.

 

Citește și: