Thalia arată la aproape 50 de ani mai bine decât la 20. Cum s-a pozat artista la malul mării

Thalia arată la aproape 50 de ani mai bine decât la 20. Cum s-a pozat artista la malul mării

Thalia  are cu ce se lăuda. În ciuda faptului că are 47 de ani, aceasta arată mai bine decât la 20 de ani. Drept dovadă stau cele mai recente imagini postate de fosta regină a telenovelelor.

Frumoasa artistă mexicană s-a pozat în costum de baie la malul mării și afișează o siluetă de invidiat. Fie că și-a scos o coastă să aibă talia mai mică sau nu, Thalia arată spectaculos și nu-și arată deloc vârsta. Din contră, frumoasa cântăreață este mai sexy ca niciodată și are succes pe linie.

 

Pe lângă faptul că are o familie superbă cu mogulul Tommy Mottola, cu care are doi copii, Thalia se află în topuri cu noua ei melodie „No Me Acuerdo' și este nominalizată la artista anului la premiile mexicane „Premio lo nuestro'.

 

Mai mult, Thalia a devenit și femeie de afaceri. Recent și-a lansat propria gamă de produse pentur îngrijirea părului „Adria by Thalia'.

„Vă prezint Adria by Thalia'! Sunt fericită și emoționată să vă vorbesc, în sfârșit, despre noua mea linie de produse pentru păr Adria by Thalia. Lucrez la acest proiesct de foarte mult timp și, în sfârșit, acum este dispnibile ăenru voi', a anunțat Thalia, precizând că produsele ei se pot găsi în magazinele Wallmart.

Citește și: