Thalia, apariție de senzație pe Broadway. Cum a apărut artista, la brațul soțului ei

Thalia, apariție de senzație pe Broadway. Cum a apărut artista, la brațul soțului ei

Thalia, apariție de senzație pe Broadway. Frumoasa actriță, celebră pentru rolurile din telenovelele de succes „Sărmana Maria' și „Marimar', știe cum să se facă remarcată. Ea a strălucit pe covorul roșu de la teatrul Lunt-Fontanne din New York, într-o ținută spectaculoasă. 

 

Celebra artistă și-a însoțit soțul, producătorul Tommy Mottola, în vârstă de 68 de ani, la New York, unde au participat la deschiderea musicalului „ The Donna Summer', pe Broadway, într-o ținută spectaculoasă care a atras toate privirile.  Ea a purtat o salopetă argintie cu un umăr gol, dintr-un material ușor transparentă și cusută cu șiruri de paiete. Thalia a reușit să-și pună astfel în evidență silueta pe care și-a recăpătat-o cu multă muncă. Regina telenovelelor a recunoscut că în ultimul an a luat în greutate, iar de câteva luni a început să facă antrenamente intense de pilates și yoga pentru a-și redobândi talia de viespe care a consacrat-o.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru. Ce spune despre viitoarea soție a prințului Harry

Thalia și-a scos două coaste pentru o talie mai mică

Thalia (46 de ani) a strălucit pe covorul roșu, la brațul soțului ei, și a reușit să atragă toate privirile, fiind vedeta serii. Frumoasa cântăreață a iscat de-a lungul aniilor mai multe controverse, după ce a declarat că și-a scos două coaste ca să aibă talia mai mică. Mai în glumă, mai în serios, ea a postat, în urmă cu ceva timp,  pe Instagram două fotografii cu coastele ei aflate într-un borcan.

Tommy și Thalia sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Artista a renunțat la actorie pentru a se dedica familiei ei și pentru a se concentra mai mult pe cariera ei muzicală.

Citește și: