Teo Trandafir va cânta cu Zdob și Zdub

Teo Trandafir va cânta cu Zdob și Zdub

Simpatica Teo Trandafir se va afla pe scenă alături de prietenii ei din trupa Zdob și Zdub în show-ul lor aniversar care este pregătit să aibă loc pe 20 noiembrie, la Arenele Romane.

 

Cunoscuta trupă Zdob și Zdub își serbează ziua de naștere. Artiștii din Republica Moldova vor susține pe 20 noiembrie, la Arenele Romane din București), un concert aniversar, cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicală. Îi vor avea ca invitați pe prieteni de-ai lor ca Teo Trandafir sau Radu Almășan (Bosquito), pe lângă mulți alții, și vor lansa, de asemenea, un nou album sub forma unei compilații de piese needitate cu titlul, 20 de veri'.

Zdubii promit un spectacol de excepție împreună cu invitații lor speciali, artiști și persoane publice care le-au marcat cariera. Vor fi featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originală din Văleni, MC Vasile, Radu Almășan (Bosquito), Anatol Ștefaneț (Trigon), Mitos Micleușan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). În deschiderea serii va cânta o trupă din Chișinău, Cuibul', formată din soliștii Lidia Scarlat și Igor Dinga.

Primele 200 de bilete vândute la acest spectacol au prețul de 50 de lei la Acces General. După epuizarea acestora, până pe 19 noiembrie costă 55 lei, iar în ziua spectacolului vor fi 60 de lei. La categoria Golden Circle, în fața scenei, prețul unui bilet este de 80 de lei.

Credit foto: Kanal D