Tendințe în machiaj pentru primăvara 2018

Tendințe în machiaj pentru primăvara 2018

Ți-am pregătit câteva idei de machiaj pentru primăvara 2018, inspirate din tendințele internaționale pentru acest sezon.

Ca la orice început de sezon, îți prezentăm câteva idei de machiaje pentru a ști ce se poartă primăvara asta. Glitter-ul (sclipiciul) este nelipsit  în machiajul ochilor, la fel și liniile grafice de tot felul, de la ochi de pisică, până la forme inedite pe care le poți trasa cu eyelinerul. Conturarea ochilor cu negru este, de asemenea, în tendințele actuale.

Machiaj natural

Tendințe în machiaj pentru primăvara 2018

Este una dintre tendințele care se păstrează de anul trecut, în care accentul este pus pe acoperirea micilor imperfecțiuni. Principalele produse de machiaj de care ai nevoie sunt anticearcănul și fondul de ten. Atenție: întotdeauna să alegi anticearcănul cu o nuanță mai deschisă decât fondul de ten. Buzele nu le colora cu rujuri puternice, ci păstrează tonuri deschise de roz sau nude. Pentru a contura ochii aplică mascara, dar fără să încarci genele.

Tendințe în machiaj pentru primăvara 2018 – Buze roșii

Tendințe în machiaj pentru primăvara 2018

O regulă de care să ții cont atunci când vrei să folosești ruj roșu: dacă ai buzele subțiri, renunță la această culoare, deoarece nu te va avantaja. Pentru a contura buzele perfect, alege un creion în aceeași nuanță cu rujul. Cum aplici corect creionul? Trebuie să începi din mijlocul buzei superioare și să continui în lateral. Procedezi la fel și cu cea inferioară, apoi le umpli creion. Nu uita că trebuie să ai buzele fără imperfecțiuni dacă vrei ca rujul să arate impecabil.

Citește și – Rujul roșu, scurt ghid de folosire

Fard de pleoape albastru

Anii 80 cu accente de disco revin în machiaj prin culoarea albastră pe pleoape. Nu te teme să încerci, chiar dacă poate părea cam îndrăzneț. Ai grijă ca tenul să fie fără imperfecțiuni, sprâncenele perfect pensate, pentru ca nuanța de bleu să fie pusă în evidență. Nu e nevoie ca fardul să acopere toată pleoapa. Te poți juca, folosindu-l exact așa cum îți dorești. Pentru ca fardul să nu se prindă în pliu, aplică înainte puțin  fond de ten.

Foto: 123rf.com

Citește și – Cum să-ți faci un demachiant natural pentru machiajul waterproof