Te topești! Cum se pregătește băiețelul Adelei Popescu pentru sosirea frățiorului

Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară

Adela Popescu va deveni în curând mămică de băiat pentru a doua oară, însă de departe cel mai încântat de venirea acestuia este Alexandru, primul băiețel al vedetei.

Micuțul, în vârstă de doi ani, se pregătește serios pentru noul lui rol de frate mai mare, după cum a dezvăluit gazda emisiunii „Vorbește lumea”.

Adela a postat pe contul personal de Instagram o fotografie adorabilă, care a făcut deliciul fanilor.  În imagine, Alexandru îi aranjează pătuțul frațiorului său, în care așează cu grijă o jucărie mare, de pluș. „Ia să vedem, o să încapă flațiolu’ aici?”, a scris vedeta Pro TV.

 

View this post on Instagram

 

Ia sa vedem, o sa incapa flatiolu’ aici? ❤️

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Citește și: Kate Middleton, aspru criticată de o actriță celebră de la Hollywood. Ce îi reproșează ducesei

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc și o fetiță

Radu Vâlcan a dezvăluit că el și Adela Popescu au planuri mari de viitor. Deși soția lui este însărcinată, în șapte luni, tot cu un băiețel, prezentatorul TV a mărturisit că nu se vor opri aici și vor avea și o fetiță.

„Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă şi ne-a încurajat să-i mai facem un frăţior. Ne-am gândit că vom face şi o fetiţă. O să vină și momentul ală,  când amândoi vor avea o surioară. Ne dorim și o fată’ a spus Radu Vâlcan, pentru „Agenţia VIP’.

Adela Popescu va deveni mămică pentru a doua oară la începutul lunii decembrie și speră să nască pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină, chiar dacă a fost o experiență foarte epuizantă

 

„Alexandru a vrut să vină pe lume la meciul România – Franța. Se făcuse 7 dimineata, eu eram aproape leșinată. Nu mai puteam să vorbesc. Eram epuizată dupa cele 6 ore teribile. (…)Un urlet puternic a fost primul semn că totul e bine cu puiul meu. Mi-a fost pus pe piept. Plângeam în hohote. Dragostea mea, dragoste mea…”, a scris Adela pe blogul ei.

 

Citește și: