Micuțul, în vârstă de doi ani, se pregătește serios pentru noul lui rol de frate mai mare, după cum a dezvăluit gazda emisiunii „Vorbește lumea”.

Adela a postat pe contul personal de Instagram o fotografie adorabilă, care a făcut deliciul fanilor.  În imagine, Alexandru îi aranjează pătuțul frațiorului său, în care așează cu grijă o jucărie mare, de pluș. „Ia să vedem, o să încapă flațiolu’ aici?”, a scris vedeta Pro TV.

 

View this post on Instagram

 

Ia sa vedem, o sa incapa flatiolu’ aici? ❤️

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Citește și: Kate Middleton, aspru criticată de o actriță celebră de la Hollywood. Ce îi reproșează ducesei

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc și o fetiță

Radu Vâlcan a dezvăluit că el și Adela Popescu au planuri mari de viitor. Deși soția lui este însărcinată, în șapte luni, tot cu un băiețel, prezentatorul TV a mărturisit că nu se vor opri aici și vor avea și o fetiță.

„Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă şi ne-a încurajat să-i mai facem un frăţior. Ne-am gândit că vom face şi o fetiţă. O să vină și momentul ală,  când amândoi vor avea o surioară. Ne dorim și o fată’ a spus Radu Vâlcan, pentru „Agenţia VIP’.

Adela Popescu va deveni mămică pentru a doua oară la începutul lunii decembrie și speră să nască pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină, chiar dacă a fost o experiență foarte epuizantă

 

„Alexandru a vrut să vină pe lume la meciul România – Franța. Se făcuse 7 dimineata, eu eram aproape leșinată. Nu mai puteam să vorbesc. Eram epuizată dupa cele 6 ore teribile. (…)Un urlet puternic a fost primul semn că totul e bine cu puiul meu. Mi-a fost pus pe piept. Plângeam în hohote. Dragostea mea, dragoste mea…”, a scris Adela pe blogul ei.

 

Citește și: