Te-ai uitat la „Clona”? Frumoasa „Jade” este o mămică fericită. În loc să îmbătrânească, actrița pare că întinerește

Te-ai uitat la „Clona”? Frumoasa „Jade” este o mămică fericită. În loc să îmbătrânească, actrița pare că întinerește

Au trecut 16 ani de când actrița braziliancă Giovanna Antonelli a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Jade din telenovela „Clona', ce a fost difuzat în peste 30 de țări, printre care și România, având un succes uriaș. Aceasta este o mămică fericită și arată incredibil de bine.

Pentru frumoasa actriță timpul pare să stea în loc. Aceasta pare neschimbată de când lumea o urmărea cum dansa din buric în telenovela, care a făcut-o celebră. Deși au trecut 16 ani de atunci, Jade pare că întinerește în loc să îmbătrânească.

 

Este mama a trei copii

Ba mai mult, aceasta este irezistibil de sexy,  și la 41 de ani nu doar că apare în filme de succes, ci continuă să pozeze în pictoriale incendiare. Aceasta afișează o siluetă de invidiat, care nu trădează deloc faptul că este mama a trei copii, așa cum o dovedesc fotografiile, realizate recent pentru revista Vip, în care a pozat în costum de baie.

Se gândește să se întoarcă pe scena teatrului

„Soțul meu vrea să meargă la cursuri în entertainment și marketing management în Europa, așa că ne-am apucat să căutăm o școală pentru copii, ceea ce nu e așa ușor pentru că noi avem trei', a spus aceasta, lăsând de înțeles și că vrea să mai facă și altceva pe lângă actorie. Ea a precizat că se gândește chiar să meargă la cursuri culinare și că se gândește să se întoarcă pe scena teatrului.

Giovanna Antonelli a explicat că nu-i place să se despartă de familie, de aceea a decis să se mute cu toții în Portugalia, unde își va lua până și soacra.

Actrița are trei copii Pietro, Sofia și Antonia. Băiatul Pietro, în vârstă de 11 ani, îl are din căsătoria cu actorul Murilo Benício, iar fetele, în vârstă de șase ani, care sunt gemene,  le are cu soțul ei actual,  Leonardo.