Sigur, e greu să ajungi la fel de musculos ca Arnold, dar te-ai aștepta ca băieții lui măcar să treacă pe la sală din când în când.

Cel puțin în cazul unuia dintre bărieții lui asta nu e valabil. Cristopher, căci despre el este vorba, a plecat din casa părintească în 2016, pentru a urma facultatea din Michigan. De atunci, însă, a ajuns de nerecunoscut.

A luat multe kilograme și cu greu ai putea ghici că face parte din celebra familie. Recent, acesta s-a întors în Los Angeles, unde locuiește familia sa, ajungând în vizorul paparazzilor, care nu l-au iertat. L-au surprins la cumpărături alături de mama sa și l-au pozat din toate unghiurile.

baiatul lui ArnoldSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Îmbrăcat într-un tricou negru, care nu reușea să-l subțieze defel, și în pantaloni scurți, Cristopher, în vârstă de 20 de ani, nu a trecut neobservat.

De menționat e însă faptul că tânărul ar putea avea o scuză pentru surplusul de kilograme din prezent. Anul trecut, el a suferit un accident la surf. Nu se știe dacă nu cumva în urma acestuia a rămas cu ceva sechele. Accidentul, care a avut loc în Malibu, i-a inundat un plămân și i-a adus numeroase fracturi și coaste rupte, fiind nevoie ca tânărul să se recupereze o vreme în spital.

Vezi și Copilăria tragică l-a făcut pe Arnold Schwarzenegger omul de succes din prezent. Dramele prin care a trecut sunt greu de imaginat

Citește și: