Tatăl Mădălinei Manole a murit miercuri, pe 9 septembrie. El a intrat în stop cardio-respirator, în urma infecției cu Covid-19. Ion Manole s-a stins însă cu un mare regert în suflet.

Ion Manole se afla în stare gravă în spital de câteva zile, după ce a luat coronavirus, iar corpul lui a cedat în fața bolii. Pițini știu că tatăl regretatei artiste s-a stins în suflet cu o mare durere.

Bărbatul a murit fără să-și cunoască nepoțelul, fiul Mădălinei, văzându-l pe acesta doar când era bebeluș, pe vremea când mama lui trăia, sau „în ziare”, cum însuși tatăl regretatei artiste a mărturisit.

Așa cum recunoaște și fratele Mădălinei, Marian, în relația partenerului acesteia cu familia ei, „soțul face legea”, astfel că acesta nu a fost de acord ca de-a lungul timpului, fiul lui să aibă o relație apropiată cu membrii familiei din partea cântăreței.

Potrivit click.ro, de la moartea Mădălinei, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi era foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când cântăreaţa a trecut în neființă.

Citește și:

Dieta lui Florin Ristei: ”După ora 22.00, multă, multă…”

Doinița Oancea a ajuns pe mâinile medicilor. Multe femei se confruntă cu această problemă