Tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu mai vine la nunta fiicei lui. A suferit un infarct. Reacția palatului Kensington

Tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu mai vine la nunta fiicei lui. A suferit un infarct. Reacția palatului Kensington

Tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu mai vine la nunta fiicei lui. Deși mai sunt patru zile până când își va uni destinul cu bărbatul visurilor ei, problemele par să nu se mai termine pentru fosta actriță.

 

Thomas  Markle a decis să nu îşi mai conducă fiica la altar, sâmbătă, potrivit TMZ, după ce a fost dezvăluit că el a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, imagini cu care Meghan nu ar fi fost de acord. Pentru a nu-i pune într-o lumină proastă pe Meghan și pe membrii familiei regale, Thomas Markle a anunțat că nu mai participe la nuntă. El a spus că acum crede că fotografiile sunt „proaste şi amatoriceşti'.

Thomas Markle susține că a suferit un infarct

Mai mult, bărbatul a dezvăluit că are și probleme mari de sănătate și că a suferit un infarct. În vârstă de 73 de ani, viitorul socru al prinţului Harry mai susţine şi că ar fi suferit, săptămâna trecută, un atac de cord, dar s-ar fi externat tocmai pentru a participa la nuntă. Publicaţia Daily Mail susţine că în ziua presupusului infarct, tatăl lui Meghan Markle nu a mers la niciun spital, iar două zile mai târziu a fost fotografiat cumpărându-şi două meniuri de la un celebru fast-food.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunţa fiicei lui Meghan cu prinţul Harry.

Imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută.

Însă sora vitregă a lui Meghan Markle a declarat luni pentru un post de televiziune britanic că l-a îndemnat pe tatăl lor să facă fotografii „pozitive' pentru paparazzi, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Nunta va avea loc pe 19 mai

Daily Mail a publicat duminică o înregistrare a unei camere de securitate în care Thomas Markle este văzut sosind la cafenea împreună cu un fotograf.

Samantha Markle şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, spunând că este „vinovată pe de-a-ntregul'.

„Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii. Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă', a transmis luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

Citește și: