Urmează să se mărite, dar a primit o veste cum nu se poate mai rea. Catrinel Sandu: ”Sunt șanse de 1% ca tata să-și revină”

tatal lui Catrinel sandu e grav bolnav

Chiar înainte de nuntă, Catrinel Sandu a primit o veste cum nu se poate mai rea. Starea tatălui ei, internat de trei luni la Spitalul Colentina, este din ce în ce mai rea.

Mai ales în ultimele trei zile, începând de marți, lucrurile au devenit și mai grave.

Problemele de sanatate pentru Nicu Sandu au apărut în luna martie, când un vecin l-a găsit căzut în grădină și amorțit. Au urmat mai multe intervenții  chirurgicale, dar tatăl vedetei nu-și mai simțea mâna și piciorul stâng.

În urmă cu câteva săptămâni, Catrinel chiar a lansat un apel pe Facebook pentru a găsi donatori de sânge pentru tatal ei, care era intubat.

„Am vrut să vin când i s-a întâmplat nenororcirea, însă mama a spus să mai aștept puțin, pentru că nu sunt grave lucrurile.

Totul a fost în parametri normali, iar săptămâna trecută, după ce am luat vacanță de la școala unde predau, am sosit în România.

În prima zi când l-am văzut, tata a fost așa și așa, iar a doua zi avea parcă mai multă forță, a deschis ochii, am apucat să vorbim și să-i povestesc o groază de lucruri, mi-a demonstrat că e puternic, îi spuneam «hai, că trebuie să ajungem la nuntă», pentru că el și-a dorit foarte mult lucrul ăsta.

Ne-am susținut reciproc unul pe celălat, însă m-a pus atunci să îi promit că o să fiu tare și puternică, orice s-ar întâmpla. A avut un fel de a mă pregăti…', a declarat Catrinel Sandu pentru Click!.

'Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție.

Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Sperăm la o minune, speranța moare ultima.

Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul «când vine Catrinel?». Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul', a mai spus vedeta.

Vezi și Catrinel Sandu, detalii despre nunta care va avea loc curând. Cum a convins-o iubitul american să mai dea o șansă dragostei

Citește și: