Tatăl Amaliei Enache a murit! Vedeta trece prin clipe grele. Prin ce altă tragedie a trecut fix în urmă cu 10  ani

Tatăl Amaliei Enache a murit! Vedeta trece prin clipe grele. Prin ce altă tragedie a trecut fix în urmă cu 10  ani

Amalia Enache abia a revenit în țară din Brazilia. Deși părea mai fericită ca oricând și plănuia să plece iar din țară ca să se bucure în continuare de ultimele luni de concediu, până în august când se va întoarce pe micul ecran, știrista Pro Tv a primit cea mai tristă veste. Tatăl Amaliei a murit.

 

Vedeta este distrusă de durere a postat pe pagina ei de Facebook  mai multe imagini cu tatăl ei. 'Baloane de săpun, fix ca-n viață', a scris Amalia lângă o fotografie cu ea, tatăl ei și fiica ei, Alma. O altă imagine în care tatăl ei o ține în brațe pe Alma, Amalia a scris 'A fost odată ca niciodată'.

În urmă cu 10 ani, tot în luna martie, și-a pierdut și mama

Durerea Amaliei este cu atât mai mare, cu cât în urmă cu 10 ani, tot în luna martie și-a pierdut și mama. „Mama mea a fost cu adevărat o mamă wow. Eu de la ea am învățat totul despre iubirea necondiționată. Felul în care m-a iubit mama mea mi-a dat foarte multă încredere în mine, seninătate și bucuria vieții. Mama mea a fost wow pentru că a fost un om foarte calm, singurul om din lumea asta pe care îl cunosc și care nu a ridicat tonul niciodată. Niciodata la nimeni!', a marturisit Amalia Enache într-un interviu mai vechi pentru un blog de mame.

Tatăl vedetei va fi înmormânat vineri la Toplița, după cum a anunțat fratele Amaliei, Orlando. „ Toți cei care își doresc să își ia rămas bun de la tata, sunt așteptați miecuri și joi la Capela Popa Șapca din Hunedoara și vineri 9 marie, la ora 13.30 la Toplița.

 

Citește și: