Ingrediente:

● 100 g fulgi de ovăz
● 30 g amestec de nuci, alune
● o lingură semințe de floarea-soarelui
● o lingură semințe de dovleac
● o lingură nucă de cocos măcinată
● o lingură ulei ● 2 linguri miere

Pentru umplutură:

● 250 g iaurt bine scurs

● o lingură miere
● 100 g mix de afine, mure și zmeură

1. În bolul robotului se pun amestecul de nuci și alune, semințele și nuca de cocos, apoi se mixează.
2. Uleiul se încălzește, se amestecă bine cu mierea și apoi se toarnă peste amestecul râșnit. Se adaugă fulgii de ovăz.
3. Se împarte amestecul obținut în formele de copt ușor unse cu ulei. Se coc 10 minute și apoi se lasă la răcit complet.
4. Aceste tarte se umplu cu amestec de iaurt și miere și se servesc cu mixul de fructe deasupra.

Sursa foto:Shutetrstock