Tartă rapidă cu spanac și brânză

Tartă rapidă cu spanac și brânză

Poftă de ceva bun cu spanac? Eu cred că merge o tartă cu spanac și brânză!

Ingrediente:

  • un aluat foitaj
  • 500 g spanac
  • 150 g brânză de capră
  • 25 g cașcaval ras
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână de gătit
  • 3-4 roșii uscate, în ulei
  • sare
  • piper

1. Spanacul se opărește 5 minute în apă cu un praf de sare și apoi se lasă la scurs.
2. Se amestecă ouăle bătute cu cașcavalul și smântâna și se potrivește de sare și piper.
3. Aluatul se întinde în tava de copt, se pune spanacul tocat și apoi se toarnă amestecul de ouă.
4. Se taie brânza și se așază deasupra, se taie roșiile și se pun uniform peste conținut și apoi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa foto: Northfoto/Colorise