Ingrediente

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 150 ml apă
  • 20 g drojdie
  • 150 ml ulei
  • un praf de sare
  • Pentru umplutură:

  • 4 ouă
  • 400 g ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1. Drojdia se desface în apă călduță cu puțină făină și se lasă 10 minute. Se toarnă în golul făcut în făină, apoi se adaugă uleiul, sarea și se framântă. Se lasa 2 ore la crescut, apoi se frământă din nou aluatul, se întinde
    o foaie groasă și se pune în tava de aragaz unsă.
    2. Se fac goluri cu lingura, se pun ouăle sparte și se coace tarta 35 de minute. Ciupercile se pun în tigaie și, după ce s-a evaporat apa, se toarnă uleiul. Se mai călesc 15 minute. Se pun sare, piper și pătrunjel și se
    aduce la masă cu ciupercile.

    Sursa foto:Shutterstock