Ingrediente:

  • 1/2 pachet aluat de foitaj
  • 4 nectarine
  • 100 ml frișcă lichidă
  • 3 linguri zahăr
  • o lingură cu vârf făină
  • un ou
  • un plic zahăr vanilinat
  • o lingură migdale feliate
  • 1. Aluatul de foitaj se întinde puțin și se transferă în tava de copt. Se umple cu boabe de fasole și se coace 10 minute. După ce s-a copt blatul, fasolea se aruncă.
    2. Între timp, se bate oul, se adaugă zahărul si zahărul vanilinat. Se scoate tarta de la cuptor, se înlătură boabele de fasole și se presară migdalele.
    3. În amestecul de ou se adaugă frișca lichidă și făina. Nectarinele se desprind de sâmbure și se taie felii.
    4. Se toarnă amestecul de ou și făină în tavă, se așază feliile de fruct și se dă vasul la cuptor pentru 40 de minute.

    Sursa foto: Northfoto/Colorise