Tartă cu mere

Tartă cu mere

Ce mai pregătim noi cu mere? O tarta cu mere am planificat eu pentru mâine…Vă tentează și pe voi?

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • 90 g pudră de migdale
  • 90 g unt moale
  • 100 g zahăr pudră plus 3 linguri
  • 2 ouă

Pentru umplutură:

  • 3 mere
  • 100 g stafide

Pentru servit:

  • nuci
  • fistic

1. Se pregătește crema: se amestecă untul, pudra de migdale, zahărul și ouăle.
2. Aluatul se scoate din pachet, se transferă în forma de copt și se înlătură surplusul de pe margini.
3. Merele se curăță de coajă și se taie felii.
4. Se pune crema de migdale, se așază felii de mere și se presară stafide. Se presară cu cele 3 linguri de zahăr pudră.
5. Se lasă la cuptor 30-35 de minute și se aduce la masă cu nuci și fistic.

Sursa foto:Northfoto/Colorise