Tartă cu brânză și conopidă

Tartă cu brânză și conopidă

Cred că această tartă cu brânză și conopidă poate fi servită și ca fel principal la masă dar eu preferă să fac tartele astea pe post de aperitive și zău că sunt foarte apreciate!

Ingrediente tartă cu brânză și conopidă

  • un pachet aluat foitaj
  • 300 g conopidă
  • 100 g cașcaval
  • 3 linguri smântână
  • o linguriță muștar iute
  • sare
  • piper

1. Conopida rupă buchețele se pune în apă clocotită și sărată. Se lasă 4 minute. Se întinde aluatul și se decupează conform mărimii formelor de copt.
2. Se pune fiecare bucată de aluat în formă, se înțeapă partea de jos și se pune conopida.
3. Smântâna se amestecă bine cu muștarul, sarea și piperul ș se repartizează peste conopidă. Se presară cașcaval și se lasă la cuptor 15-20 minute. Servește această tartă cu brânză și conopidă caldă. Este mult mai bună așa.

Uite cele mai bune rețete de conopidă la cuptor, pe care nu trebuie să le ratezi!

Sursa foto:Nortfoto/Colorise