Tartă cu ardei

Tartă cu ardei

Bună mai este rețeta asta de tartă cu ardei…dar toată șmecheria gustului este dată de combinația dintre ardei și carne tocată! Neapărat trebuie să o încercați!

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • 1/2 vânătă
  • 2 ardei grași
  • 150 g carne tocată mai mare
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1. Vânata se taie felii subțiri care se presară cu sare și se lasă 10 minute la scurs.
    2. Într-o lingură de ulei se pune la călit carnea tocată.
    3. Se adaugă ardeii tăiați fâșii și se lasă în total 5 minute pe foc.
    4. Aluatul decongelat se întinde în tava de tartă, se unge cu 1/2 lingură ulei, se așază legumele și carnea, se stropește totul cu restul de ulei și se lasă tarta cu ardei, 20 de minute la cuptor.

    Sursa foto: Northfoto/Colorise