Tania Budi 50 de ani, dar arată ca o fetișcană. Uite care e secretul ei | GALERIE FOTO

Tania Budi 50 de ani, dar arată ca o fetișcană. Uite care e secretul ei | GALERIE FOTO

Tania Budi are 50 de ani bătuți pe muchie, dar arată ca o fetișcană. Unii ar spune că arată chiar mai bine decât acum 20 de ani, dar adevărul e că vedeta întotdeauna a întors toate capetele.

Actrița – pe care probabil ți-o amintești din 'The Sweeter Side of Life / Felia dulce a vieţii' (2013), 'Narcisa Sălbatică' sau 'La urgență' – pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. E drept că este și o persoană foarte activă, ea fiind văzută adesea pe role, în parc sau chiar în magazin.

În plus, Tania, care deține un club de noapte în Constanța, se ocupă personal de afacere, ceea ce o menține într-o continuă stare de alertă.

55 de kilograme la 1,70 metri

Iar rezultatele se văd. Vedeta se menține de multă vreme la 55 de kilograme, deși are 1,70 metri. Aceasta declara la un moment dat că niciodată nu ia mai mult de 1 kilogram în greutate, pentru că intră imediat în stare de alertă și îl 'topește'.

Admite însă că a fost o perioadă în care a cântărit și 60 de kilograme, dar nu se simțea bine în propria piele.

Secretul siluetei Taniei Budi

Secretul abdomenului ei plat? Mănâncă disociat. De pildă, nu amestecă niciodată carnea cu carbohidrații.

Iar de-a lungul timpului frumusețea ei a fost apreaciată de mulți bărbați celebri care i-au trecut prin așternuturi, de la Cătălin Botezatu sau Dan Bitman, până la Lucian Viziru sau Adrian Cristea.

Foto: Instagram

Vezi și Cum se menține în formă soția lui Emmanuel Macron. Ce mănâncă și ce face în fiecare zi ca să arate așa bine

Citește și: