„Tânăr şi neliniştit” va avea patru sezoane noi. Cum arată actorii principali la aproape 50 de ani de la debut. E cel mai longeviv serial din istorie

 „Tânăr şi neliniştit” va avea patru sezoane noi. Cum arată actorii principali la aproape 50 de ani de la debut. E cel mai longeviv serial din istorie

Producătorii serialului „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless” au anunțat că pregătesc patru sezoane noi, iar filmările vor continua până în 2023-2024. Astfel, acesta va deveni una dintre cele mai longevive producţii de gen și va marca 50 de ani de la debut.

 

„Tânăr şi neliniştit”, lansat în 1973 de postul de televziune CBS – Sony Pictures Television,  continua să facă în furori și în prezent. Serialul a condus în rândul câştigătorilor de anul trecut la premiile Daytime Creative Arts Emmy cu 5 premii, iar CBS a câştigat 12 trofee în total.

„Suntem încântaţi să continuăm moştenirea «Tânăr şi neliniştit» la CBS, iar  noile sezoane vor marca a 50-a aniversare, în 2023, şi mai departe”, a declarat  Steve Kent, vicepreşedinte de programe la Sony Pictures Television.

„Personajele principale  create de producătorii  William J. Bell şi Lee Philip Bell în urmă cu 47 de ani continuă să captiveze publicul din Statele Unite şi din lume”, a adăugat acesta.

Din distribuţia serialului fac parte Marla Adams, Lauralee Bell, Peter Bergman, Donny Boaz, Eric Braeden, Tracey Bregman, Sasha Calle, Sharon Case, Doug Davidson, Sean Dominic, Melissa Claire Egan, Cait Fairbanks, Camryn Grimes, Mark Grossman şi Amelia Heinle.

Eric Braeden a îmbătrânit pe platoul de filmare

Actorul Eric Braeden (78 de ani), ce a jucat în serial timp de 40 de ani a devenit celebru pe tot globul datorită rolului miliardarului Victor Newman, fiind unul dintre pilonii principali ai producție. „The Young and the Restless’, așa cum se numește serialul în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat  și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade, fapt pentru care Eric s-a maturizat și a îmbătrânit chiar sub privirile faniilor acestui serial.

 

Melody Thomas Scott, interpreta iubitei Nikki Newman din serialul „Tânăr și neliniștit’ – rol pe care îl joacă de aproape cinci decenii – lucrează la o carte autobiografică, ce detaliază aspecte neștiute din viața personală și din cariera îndelungată, începută încă din copilărie, cu rolul din „Marnie’ (de Alfred Hitchcock).

Melody Thomas Scott și-a găsit soțul pe platoul de filmare de laTânăr și neliniștit

 

Potrivit editorilor, în volumul de memorii care va apărea în această vară povestește momente dureroase din viața ei: cum a suferit de pe urma unei bunici acaparatoare, care i-a fost un manager foarte dur, adeseori crud, sau ce abuzuri a avut de îndurat într-o lume condusă de bărbați.  În plus, actrița, în vârstă de 63 de ani, vorbește și despre lunga ei apariție în serialul care a făcut-o celebră  „Tânăr și neliniștit’.

Melody și-a găsit chiar și fericirea pe platoul de filmare de la „Tânăr și neliniștit”. După două mariaje eșuate, ea s-a îndrăgostit de producătorul executiv al serialului Edward J. Scott. Cei doi s-au căsătorit în 1985 și au o căsnicie și o familie foarte fericită, având împreună trei fete: Jennifer (fiica lui Edward din alt mariaj), Alexandra Danielle Yeaggy( fiica lui Melody din alt mariaj) și Elizabeth.

 

Heather Tom s-a reîntors pe platoul de filmare de la Tânăr și neliniștit

Heather Tom a devenit cunoscută pentru rolul din celebrul serial „Tânăr și neliniștit’, unde a început să joace de la vârsta de 16 ani. Astăzi,  la 44 de ani s-a reîntors  din celebrul serial care a făcut-o  celebră.Însă, nu în rolul Victoriei cum ar fi sperat fanii, ci în postura de regizor al serialului, reunindu-se astfel cu mulți dintre actorii alături de care a jucat timp de 12 ani.

Heather a devenit una dintre cele mai premiate actrițe de seriale. A câștigat până acum nu mai puțin de opt premii Emmy și a jucat în seriale de succes precum „Mentalistul’, „Dădaca’, „Lege și ordine’, „Monk’ sau „Whos The Boss’,  iar de 10 ani joacă și în serialul „Dragoste și putere’.