Talia subțire cu efort se ține! Jennifer Lopez și iubitul ei iar s-au apucat de dietă

Jennifer Lopez si iubitul ei s-au apucat iar de dieta

Deși recent au încheiat dieta de 10 zile, fără zahăr și fără carbohidrați, Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, s-au apucat iar să țină regim.

Deși J Lo, de 49 de ani, recunoștea că dieta a fost o mare provocare, având momente când pur și simplu era fără vlagă din cauza foamei și chinuită de dureri de cap, iată că ea și fostul sportiv, cu 6 ani mai tânăr, s-au apucat de același regim, încă o dată.

Nu înainte, însă, de a-și oferi o masă regească, așa după cum dezvăluie o fotografie postată de iubitul lui J Lo pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Top this. How did you break the #10daychallenge?

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Cu siguranță efectele dietei i-au motivat pe amândoi să continue. Amândoi sunt în plină formă și continuă să facă sport, chiar împreună. Alex Rodriguez a postat pe Instagram mai multe fotografii și înregistrări în care se poate vedea cum cei doi se antrenează împreună.

De altfel, mai ales Rodriguez postează frecvent pe rețelele de socializare ipostaze din viața lor în comun. De Crăciun, nu a avut nicio problemă să posteze un filmuleț cu iubita lui dansând în pijamale. Asta, deși J Lo face mari eforturi în a-și păstra aerul și imaginea de divă.

 

View this post on Instagram

 

Shes still a kid when it comes to Christmas. 🎄 . . Merry Christmas everybody.

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Vezi și Cum arata Jennifer Lopez dupa 9 zile de cura, fara zahar, fara carbohidrati

Citește și: