Talia frumoasei artiste Thalia este din ce în ce mai mică! Ce a făcut pentru a dobândi noile dimensiuni

Talia frumoasei artiste Thalia este din ce în ce mai mică! Ce a făcut pentru a dobândi noile dimensiuni

Thalia a iscat numeroase controverse de-a lungul timpului cu talia ei extrem de mica. Aceasta a spus la un moment dat că și-a scos chiar și două coaste. Recent, aceasta și-a uimit fanii cu noile dimensiuni ale taliei sale.

 

Celebra cântăreață se pare că a făcut o adevărată obsesie pentru a dobândi un mijloc cât mai subțirel. Astfel, ea și-a angajat un antrenor personal, Jorge Valverde, pentru un program special de 14 săptămâni  să o ajute să „topească'  toată grăsimea de pe șolduri și talie. Thalia a urmat un program strict de exerciții fizice extreme pentru a-și atinge obiectivele de a -și reduce dimensiunile și pentru a scăpa de grăsimea din corp.

După cinci săptămâni de antrenament, artista, în vârstă de 47 de ani,  a publicat pe contul ei de Instagram rezultatele: a reușit să-și reducă grăsimea din corp cu 2, 8%, iar în talie a scăzut 2 cm.

 

Mai mult, Thalia  și-a convins și soțul să se apuce de sport. Tommy Mottola a împlinit 70 de ani, dar pare să aibă o condiție fizică de invidiat. Artista l-a filmat în timp ce făcea exerciții pentru bicepși.

 

 

View this post on Instagram

 

?Revisando avances con @thalia . -2 cm de cintura. -2.8% de grasa corporal. . ✔Excusas = 0 ✔Disciplina = ? . #TeamValverde #NoExcuses

A post shared by Valverde Jorge (@valverdefitness) on

Thalia și Tommy vor sărbători 19 ani de mariaj pe 2 decembrie. EI au împreună doi copii.

 

Citește și: