Tainele trecutului și aventura se împletesc în poveștile romantice ale lunii iulie

Tainele trecutului și aventura se împletesc în poveștile romantice ale lunii iulie

În iulie, ne vom delecta cu o continuare plină de peripeții a seriei Cordina, de Nora Roberts, și cu un cuplu plin de surprize, în stilul Sandrei Brown. Nu vor lipsi nici poveștile romantice de epocă, din încețoșata Scoție pe care o iubește atât de mult Hannah Howell.

 

  1. 'Prințesa incognito' de Nora Roberts – 6 iulie

Pentru câteva săptămâni, Camilla de Cordina plănuiește să își lase deoparte îndatoririle nobiliare și să fie o simplă femeie de rând, Camilla MacGee, lucrând pentru arheologul Delaney Caine. Părea aventura perfectă, dar cum Del trezește o pasiune tot mai aprinsă în sufletul ei, Camilla va fi nevoită să spună adevărul.

  1. 'Cuceritorul' de Hannas Howell – 13 iulie

Domnița Jolene Gerard este în mare primejdie să își piardă viața, în închisoarea vărului ei răzbunător. Singura ei șansă este scoțianul Cameron care, în schimbul libertății, face tot posibilul să o ajute să scape pe ea și pe nepotul ei.

  1. 'O propunere îndrăzneață' de Sandra Brown – 20 iulie

Hailey Ashton este preocupată doar de munca ei în parcul de distracții Serendipity. Nimic nu pare să o mai intereseze, dar sub imaginea ei calmă și dură, se ascunde un suflet care a suferit și care nu mai crede în dragoste. Până când o mică urgență o aduce în fața lui Tyler Scott.

  1. 'Totul pentru căsătorie' de Mary Balogh – 27 iulie

Wren Heyden trăiește retrasă de peste 20 de ani, dar singurul lucru pe care și-l dorește este o căsnicie. Are o avere suficient de mare să își cumpere un soț, dar nu orice soț. Când îi propune lui Alexander Westcott să își unească destinele, tânărul conte de Riverdale este uimit, însă acceptă o perioadă de logodnă.

foto: Shutterstock