Ingrediente

  • 500 g tagliatelle
  • 300 g ciuperci
  • 500 ml smântână
  • un cățel usturoi
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper alb
  • puțin parmezan
  • mărar
  • 1. Ciupercile spălate și curățate se pun să se călească într-o tigaie antiaderentă fătă ulei, pentru a-și lăsa apa.
    2. După ce apa s-a evaporat, se adaugă usturoiul, uleiul și, la final, smântâna. Se presară cu sare și piper, și se lasă la foc ic s scadă.
    2. Se fierb tagliatellele în apă clocotită timp de 5 minute și apoi se pun la scurs într-o strecurătoare.
    4. Se adaugă pastele peste ciuperci, se amestecă scututrând tigaia și se aduc la masă cu parmezan și mărar.

    Sursa foto:Shutterstock

    Mai multe rețete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro