Ingrediente pentru tacos mexican:

● 8 foi tortilla

● o ceapă albă
● o ceapă roșie

● 2 roșii

● 100 ml sos de roșii

● 250 g carne tocată de vită
● o conservă mică fasole roșie fiartă
● 1/2 ardei gras verde

● 8 foi salată
● o lingură ulei

● chimen măcinat
● sare ● piper

● sos iute, după gust

1. Ceapa albă se călește în ulei, se adaugă carnea, se presară cu sare și piper și se lasă 5 minute. Se adaugă sosul de roșii, roșiile, ardeiul și se mai lasă 5 minute.
2. Se adaugă fasolea și se mai lasă 15 minute. Se trage de pe foc și se pun chimenul și sosul iute.
3. Pe fiecare foaie de tortilla se așterne câte o frunză de salată, se repartizează amestecul de carne, se presară ceapa roșie și se pliază. Se aduc la masa.

S-ar putea să-ți mai placă și…