Taco cu pui picant

Taco cu pui picant

Iubiți ca și mine mâncărurile picante? Dacă da, veți îndrăgi pe loc rețeta asta de taco cu pui picant!

Ingrediente

Pentru foi:

● 120 g mălai fin
● 80 g făină de grâu
● o lingură ulei
● 1/2 linguriță sare
● 100 ml apă

Pentru umplutură:

● 300 g piept de pui
● 2-3 ardei iuți
● sare
● piper
● ulei

1. Se amestecă cele două tipuri
de făină cu sarea, se adaugă
uleiul, se amestecă, se toarnă
apa progresiv, se amestecă iar
cu o spatulă și apoi cu mâna.
2. Se formează un aluat care se
învelește în folie și se lasă 30 de
minute la temperatura camerei.
3. Apoi, se împarte aluatul în
4 foi care se întind și se rumenesc
în tigaie fără grăsime.
4. Pieptul de pui se taie fâșii
pe lung care se dau cu sare și
piper și se prăjesc într-o tigaie
cu ulei încins. Se servesc în foile
de taco, alături de ardeii iuți
tăiați mărunt.

Sursa foto:Shutterstock