Sylvester Stallone, un tată fericit: are trei fete modele profesioniste, una mai frumoasă decât cealaltă (Galerie foto)

Sylvester Stallone, un tată fericit: are trei fete modele profesioniste, una mai frumoasă decât cealaltă  (Galerie foto)

Pentru actorul Sylvester Stallone, ajuns la 71 de ani, cifra 3 pare să fie una cu noroc. E la a treia soţie si are 3 fete superbe, toate modele profesioniste.

Parcă ieri îl vedeam în Rocky sau în Rambo, unde îşi flexa muşchii şi se încrunta fioros. La 28 de ani se căsătorea și urmau să apară Sage, mort între timp, în 2012, în urma unei ateroscleroze coronariene, o maladie cardiacă care se dezvoltă în artere, și Seargeoh, acum în vârstă de 38 de ani.

Anii au trecut, chica lui tinerească a dispărut, la fel şi bandana. Nici mariajul nu a durat. A urmat căsătoria cu Brigitte Nielsen, una despre care tabloidele au avut ce scrie. Nici această legătură nu a durat decât doi ani. Şi iată-l, în 1997, la a treia căsătorie, cu Jennifer Flavin, una în sfârșit cu noroc.

Rând pe rând au apărut Sophia, Sistine și  Scarlet, trei frumuseți de care Stallone e tare mândru. 'Trei trandafiri și o buruiană' scria Sylvester Stallone nu demult pe o rețea socială, unde posta o fotografie cu cele trei fiice.

Deși sunt încă tinere, Sophia și Sistine studente, iar Scarlet la liceu, cele trei apar adesea în revistele glossy sau în reclame pentru branduri mari. Actorul le păzește ca pe ochii din cap, după cum singur mărturisește de câte ori are ocazia.

Foto: Hepta/Instagram

Citește și ce acuzații înfiorătoare i-au fost aduse actorului Sylvester Stallone.