Sylvester Stallone, la 73 de ani, își arată cu prisosință anii. A renunțat și la vopseaua de păr și e alb complet!

Sylvester Stallone a albit complet

La 73 de ani, actorul Sylvester Stallone a ajuns să-și arate vârsta. Cei care l-au văzut recent abia l-au mai putut recunoaște.

Actorul a postat pe Instagram o înregistrare cu el, pentru a le arăta fanilor noul look. Are părul complet alb, un gest îndrăzneț din partea sa, ținând cont că până acum întotdeauna s-a vopsit.

v

 

View this post on Instagram

 

Sometimes I wake up I feel like doing nothing. Just relaxing. Just very true. If anyone says different, theyre lying – its human nature. Then you roll over, get a little mad at yourself, and realize to get anywhere youve got to make a deposit in the GOAL BANK. So, Ill go back to my favorite phrase and do it!! #KeepPunching

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Chiar dacă gurile rele spun că are multe operații estetice la activ, tot își arată anii. Arată exact ca un bunicuț, oricât de mult ar încerca să treacă drept un bărbat mai tânăr, în putere.

Totuși, fanii loiali i-au lăudat look-ul, lăsându-i comentarii de genul: 'Sunt mândru de tine cu părul tău argintiu' sau 'Sly, arăți minunat!'.

'Păstrează-ți părul cărunt', îl sfătuiesc mai multe persoane, asigurându-l că i se potrivește de minune noua înfățișare.

Căsătorit de trei ori, tată a cinci copii

Actorul este căsătorit de 23 de ani cu Jennifer Flavin. Înainte de aceasta, a mai fost căsătorit de două ori și este tată a cinci copii: 2 băieți și trei fete.

Chiar și la această vârstă, starul din Rambo duce încă o viață foarte activă, Nu are de gând să renunțe prea curând la actorie, a dat el asigurări.

Vezi și La 55 de ani a născut, dar nu se oprește aici. Anunțul făcut de fosta soție a lui Sylvester Stallone

Citește și: