Surpriza zilei! Bianca Drăguşanu s-a măritat cu Alex Bodi, în urmă cu câteva minute. Cum s-a îmbrăcat celebra blondă

Surpriza zilei! Bianca Drăguşanu s-a măritat cu Alex Bodi, în urmă cu câteva minute. Cum s-a îmbrăcat celebra blondă

Bianca Drăguşan, surpriză uriașă pentru fani. Vedeta  s-a măritat  cu Alex Bodi, în urmă cu câteva minut,  la Starea Civilă a primăriei sectorului 3, potrivit Click.ro.

 

Cei doi au fost surprinși de paparazzii ziarului Click și Cancan. Bianca și Alex Bodi au preferat să meargă doar ei doi, la starea civilă, iar Bianca a purtat o rochie alba, stârnsă pe corp, lungă până la genunchi.

Vedeta şi omul de afaceri au fost foarte discreţi cu organizarea cununiei, aşa că au avut lângă ei doar câţiva prieteni, care le sunt de altfel şi martori în faţa ofiţerului de Stare Civilă.

„Strălucesc diferit când sunt fericită', a scris Bianca, în rumă cu câteva minute pe contul ei de Instagram, unde a postat o poză cu ea în mașină înainte să se cunune religios cu Alex Bodi.

 

În vârstă de 37 de ani, Bianca Drăgușanu a fost cerută de soție, zielle trecute,  de Alex Bodi, care i-a oferit un inel de logodnă spectaculos. La scurt timp de la momentul care i-a emoționat pe amândoi, vedeta s-a fotografiat într-o poziție în care și-a etalat inelul de logodnă. 30.07 This day can change my life (n.r. Această zi poate să îmi schimbe viața)??♥️? #blessed #loved #love #♥️ #? #?' este mesajul pe care l-a scris fosta prezentatoare în dreptul imaginii de mai jos.

Deși nu i-a notat numele bărbatului iubit,cu toții au recunoscut amănuntul care reprezintă faptul că ea și Alex Bodi s-au împăcat… este vorba hashtag-ul: ?', pe care l-a folosit aproape întotdeauna atunci când făcea publice fotografii cu extravagantul afacerist. Pe Insta Story, vedeta a făcut publice imagini cu mai multe baloane colorate în formă de inimă, pe care le-a găsit legate la ușa apartamentului luxos pe care-l deține și pe care l-a cumpărat în urmă cu câțiva ani cu aproape 400.000 de euro.

Inelul de logodnă ar fi costat aproape 10.000 de euro, potrivit spynews.ro.

Foto: Cancan.ro

Citește și: