Prezenți luni seară la ceremonia decernării premiilor Emmy, cei doi au pășit mândri pe covorul roșu, iar Sophie, deși îmbrăcată într-o rochie largă, galbenă, nu a reușit să ascundă burtica de gravidă.

Cei doi, căsătoriți în 2015, au doi băieți: Cristopher, de 3 ani, și Hal, de 1 an. Benedict și Sophie se cunosc din 2009.

Într-un interviu recent, vorbind despre viața de părinte cu carieră, actorul declara: ”Multor oameni, mai ales femeilor, li se spune: <> – Și într-adevăr ți-o afectează, dar în sensul bun, cred eu”.

Cu altă ocazie afirma: ”Știu că mă aflu într-o poziție privilegiată în ceea ce privește cariera, dar cred că toată lumea, chiar dacă se află într-un moment mai rău al vieții, își ia putere de  la copiii săi. Ei sunt ceea ce ne inspiră, motivația noastră. Dau un plus muncii noastre, niciodată un minus”.

Actorul a mai spus că își dorește să abordeze cu totul altfel de filme de acum înainte, unele pe care să le poată vedea și copiii săi.

Vezi și În anii 90 făcea furori cu abdomenul lui sculptat. Cum arată acum Peter Andre, în postura de tătic | GALERIE FOTO

Citește și: