Surorile Hadid au fost jefuite pe o insulă de lux din Grecia: „Nu mă mai întorc niciodată, nu recomand nimănui”

Surorile Hadid au fost jefuite pe o insulă de lux din Grecia:

Modelele Gigi (24 de ani) şi Bella Hadid (23 de ani) sunt faimoase în întreaga lume, însă au avut parte de o vacanță traumatizantă în Grecia. Ele au plecat pe insula de lux Mykonos, destinația preferată a vedetelor de la Hollywood, dar au fost jefuite.

 

Celebrele surori au mers săptămâna trecută,  în Mykonos pentru a-și sărbători sora, mai puțin cunoscută, Alana, care a împlinit 34 de ani.  Însă, în loc să se distreze pe cinste și să se întoarcă cu amintiri plăcute, ele au trecut printr-o experiență traumatizantă. Bunurile lor au fost furate din vila, în care erau cazate.  Totul s-a întâmplat într-o după amiază când se aflau la plajă, iar când s-au întors și au găsit toate lucrurile răscolite.

Au constatat că le-au fost furate bijuteriile, haine, genți, ochelari de soare și multe alte lucruri de valoare, potrivit Daily Mail.

Mohamed Hadid, tatăl celor două, a declarat pentru TMZ că fiicele sale sunt „traumatizate de cele petrecute în vacanţă.  „ Din fericire nimeni nu a fost rănit. Surorile au fost traumatizate de acest incident neplăcut plecând imediat înapoi spre casă cu avionul privat”, a declarat acesta.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Potrivit unor surse apropiate, tinerele cred că a fost vorba de cineva din interior, poate chiar proprietarul, din moment ce personalul avea acces în camera rezervată de ele.

Au simţit că poliţia nu tratează cu prioritate jaful, de aceea, ele au luat un avion privat şi s-au întors acasă.    Gigi Hadid a vorbit despre experienţa sa, într-un story pe Instagram. „Am fost jefuită în Mykonos. Nu mă mai întorc. Nu recomand. Cheltuiţi-vă banii în altă parte, a scris modelul.

 

View this post on Instagram

 

wish you were here .?

A post shared by ? (@bellahadid) on

Surorile Hadid sunt faimoase în întreaga lume și sunt printre cele mai apreciate și bine plătite fotomodele din lume. Gigi are o avere de 29 milioane de dolari, Iar Bella are în conturi 25 milioane de dolari.

Citește și: