Suri Cruise a împlinit 13 ani, dar Tom Cruise a lipsit iar de la ziua ei. Actorul nu și-a mai văzut fiica de 6 ani

Suri Cruise a împlinit 13 ani, dar Tom Cruise a lipsit iar de la ziua ei. Actorul nu și-a mai văzut fiica de 6 ani

Suri Cruise este considerate una dintre cele mai frumoase fetițe de la Hollywood. Imaginile cu ea în  brațele tatălui ei sau ale mamei sale au făcut furori pe internet încă de când era mica. Însă,  aceasta devine pe zi ce trece mai frumoasă. Suri a împlinit joi, pe 18 aprilie, 13 ani, și s-a transformat într-o domnișoară superbă, fiind copia fidelă a mamei sale.

 

Katie Holmes (40 de ani) și-a sărbătorit fiica la un restaurant din New York, unde au venit câteva prietene de ale micuței, iar Suri părea extrem de fericită. Însă marele absent  a fost ca în fiecare an tatăl ei, celebrul actor Tom Cruise.

Starul de la Hollywood refuză în continuare să-și vadă fetița, Suri, care suferă foarte tare din acest motiv. Deși în urma divorțului, judecătorul a decis că actorul poate să-și viziteze fiica, actorul din „Misiune imposibilă’ a ales să nu o mai vadă deloc pentru că micuța nu mai face parte din biserică scientologică, ceea ce i-a rupt inima fetiței, potrivit US Weekly. În ciuda faptului că micuța l-a implorat de nenumărate ori să vină să o vadă, Cruise nu s-a lăsat înduplecat.

 

View this post on Instagram

 

#New! New York City! 03/26/2019. #suricruise#katieholmes #tomcruise #suricruisefashionista#followme #f4 #kimkardashian #khloekardashian#kourtneykardashian #kendalljenner #northwest#dreamkardashian #chicagowest #kyliejenner#selenagomez #justinbieber #taylorswift #katyperry#beyonce #itgirl #stormi #stormiwebster#truethompson

A post shared by Suri Cruise Holmes ? (@suricruise.official) on

Actorul și Katie Holmes, mama fetiței, au divorțat în 2012, iar actrița a câștigat custodia primară a fetiței sale, în timp ce actorul are voie să-și viziteze fiica 10 zile pe lună. Cu toate acestea, celebrul star de la Hollywood nu și-a mai văzut copilul de mai bine de șase ani. Cei doi au fost fotografiați ultima dată împreună în 2013.

Tom Cruise este devotat bisericii scientologice de decenii, după ce a fost introdus în această organizație de prima lui soție, Mimi Rogers, iar pentru că fiica lui nu a fost crescută după valorile promovate de această sectă, el a decis să nu-și mai vadă deloc copilul.

 

Citește și: